Specialist i permanent makeup

Mit navn er Helene Nymark, og det er mig i møder når i kommer ind i klinikken.

Jeg laver forskellige behandlinger indenfor permanent makeup, og er uddannet Certificeret Nouveau Contour artist / Permanent Makeup Artist hos Majken Villefrance, som er anerkendt som en af verdens bedste og dygtigste undervisere.

Derudover er jeg uddannet Certificeret Permanent Makeup Artist / Micropigmentist hos Akademiet Art By Nikka, af Mastertræner Nikka Vinther-Jensen.

Registreret hos Sikkerhedsstyrrelsen

Med tatoverinsgloven blev det et krav at alle permanent makeup artister skal være registreret hos Sikkerhedsstyrrelsen fra sommer 2021, med lovkrav om gennemgået hygiejnekursus med bestemt indhold angivet af Serumsinstituttet i en ny bekendtgørelse. Jeg har gennemført det certificerede hygiejne kursus ved overlæge Jørgen Serup.

Denne branche er konstant i udvikling, og jeg sørger derfor for at være opdateret på nyeste viden, får undervisning af PMU Mastere, både nationalt og internationalt.
Senest har jeg fået undervisning af Alec Kurucz i Scalp pigmentation og af Agnes Permanent, i bryn og læber.

Kvalitet og sikkerhed

Jeg er enormt passioneret omkring mit arbejde med Permanent makeup og jeg går ikke på kompromis. Jeg bruger derfor udelukkende professionelle og godkendte produkter og materialer valgt ud fra: Kvalitet, sikkerhed og erfaring. Kun det bedste er godt nok.

Som behandler lægger jeg stor vægt på det naturlige resultatet, dialog og tryghed. Hver behandling skræddersyes til hver enkelt kunde og der sættes god tid af, hver gang. Jeg tilbyder permanent makeup på bryn, læber og øjne. Læs mere om hvert behandlingsområde under ”behandlinger”.

Kontakt mig uforpligtende

Man er altid mere end velkommen til at kontakte mig for spørgsmål eller få en konsultation fysisk i klinikken eller telefonisk.

For billeder af behandlinger tjek da gerne Facebook eller Instagram. ”Permanent makeup v/Helene Nymark”

Da behandlingen kræver arbejdsro er det vigtigt at man kommer alene til behandlingen.

Indehaver
Helene Nymark