Eyeliner giver dine øjne et smukt udtryk og fremhæve farven på din iris. Men at lægge en eyeliner med almindelig makeup, kan til tider være en udfordrende disciplin. En fin permanent eyeliner over øjet, vil kunne give øjnene et frisk look og spare dig for tid om morgenen.  

Book en tid til permanent eyeliner allerede i dag

Ønsker du at booke en tid til en behandling så kan du gøre det her. Du er også altid velkommen til at få en telefonisk eller fysisk konsultation hos mig i klinikken i Haderslev nær Kolding og Sønderborg. Bemærk at behandlingen kræver arbejdsro, og derfor er det vigtigt at man kommer alene. 

Du kan også læse mere om information om permanent makeup her
Kontakt mig allerede i dag på 28 44 42 67 for en ny tid eller for at høre mere. 

Book en tid nemt og hurtigt her

Permanent makeup eyeliner behandling

For at opnå det bedste resultat af permanent eyeliner kræver det minimum 2 behandlinger, før at behandlingen kan betragtes som færdig. Dette skyldes at arbejdet ligger i hudens overflade, så noget af farven vil afstødes i hudens månedlige fornyelse af hudceller. Ved nogle hudtyper skal der 3 behandlinger til, før at det endelige resultat kan ses. 
Man skal være indstillet på, at en permanent eyeliner ikke forsvinder 100% med tiden, da det netop er en sort farve der anvendes. 

7 fordele ved at permanent eyeliner

Der kan være flere grunde til at man ønsker at få lagt en permanent eyeliner, nogle af grundene kan være:

  • At man ønsker mere markerede øjne
  • Har makeup allergi
  • Bruger briller eller har dårligt syn, hvor den daglige makeup rutine kan genere
  • Vil spare tid om morgenen
  • Ingen bekymringer om makeuppen i sommervarmen, i poolen, træningscenteret eller andre steder 
  • Dyrker meget sport
  • Ryster på hænderne

Der findes mange former for permanent eyeliner, og jeg hjælper gerne med en ærlig vejledning om, hvad der passer til dine øjne samt ansigtsform.

Kontakt mig for at høre mere, eller kom forbi klinikken i Haderslev nær Kolding og Sønderborg og få en konsultation, så vi kan finde den bedste løsning til dig uanset om du skal have lavet permanent eyeliner, bryn eller læber

Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen 

Det er blevet et krav at alle permanent makeup artister skal være registreret hos Sikkerhedsstyrelsen fra sommer 2021, med lovkrav om gennemgået hygiejnekursus. Jeg har gennemført det certificerede hygiejnekursus ved overlæge Jørgen Serup, hvilket er din sikkerhed for en professionel behandling i højeste kvalitet.

Læs mere

Drømmer du om at få lavet permanent eyeliner?

Så book en tid hos Permanent makeup v/Helene Nymark i Haderslev nær Kolding og Sønderborg. Jeg kan lave en permanent eyeliner efter dine ønsker, som sidder godt uanset om du træner, svømmer eller lige er stået op. 

Du er også velkommen til at kontakte mig uforpligtende, for at høre mere om mulighederne med permanent make up, eller hvis du ønsker mere information om behandlingen. Jeg kan kontaktes på telefonnummeret 28 44 42 67 eller på mail Permanentmakeupvhelenenymark@outlook.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Book tid til en behandling