Smukke læber med permanent makeup

Der kan findes flere grunde til at man ønsker at få permanent makeup på læberne. Nogle ønsker at tydeliggøre og forskønne læberne, mens andre ønsker at rette asymmetri, kamuflere ar eller ændre læbekontur. Nogle er til røde læber, lyse farver, nude, brun, pink eller en helt sjette - mulighederne er mange. 

Uanset årsag og farve, vil jeg inden en behandling, tage en snak med dig om hvad du har i tankerne. Derefter kan jeg skræddersy en behandling der passer nøjagtig til de ønsker du har. Du kan forvente en grundig behandler, der vægter en god dialog, tryghed og et flot naturligt resultat. 
Uanset om du skal have lavet læber, bryn, eller eyeliner, sætter jeg altid god tid af til behandlingerne.

Registreret hos Sikkerhedsstyrelsen

Det er blevet et krav at alle permanent makeup artister skal være registreret hos Sikkerhedsstyrelsen fra sommer 2021, med lovkrav om gennemgået hygiejnekursus. Jeg har gennemført det certificerede hygiejnekursus ved overlæge Jørgen Serup, du er derfor i sikre hænder i klinikken. Læs mere her.

Book tid til en behandling her

Behandling 

Når der skal laves permanent makeup på læber er det nødvendigt at få 2 behandlinger, og i nogle tilfælde er det nødvendigt med 3. En permanent læbe makeup er ikke en tatovering, men en permanent makeup. Det betyder at der ikke arbejdes i så dybt et hudlag, og derfor frastøder huden selv noget af farven efter heling. Ikke to forskellige læber heler ens, men i eget tempo, hvorfor alle forløb er forskellige. Ens for alle forløb er dog, at det er meget vigtigt at følge plejeinstrukserne nøje før og efter behandlingen, da det vil give det bedste resultat. 

Permanent makeup før/efter

Du kan se før og efterbilleder af permanent læbe makeup på vores facebook, instagram og her på vores hjemmeside. Her kan du få inspiration og se også se før og efter billeder af permanente bryn og permanent eyeliner. 

Book en tid til permanent læbe makeup

Du kan nemt og hurtigt booke en tid her, men du er også altid velkomment til at kontakte mig for spørgsmål eller få en telefonisk eller fysisk konsultation i klinikken i Haderslev nær Kolding og Sønderborg. 
Du kan ringe til mig på 28 44 42 67

Da behandlingerne kræver arbejdsro er det vigtigt at man kommer alene.