Drømmer du om at få flotte bryn, der sidder perfekt? Så kan du hos Permanent makeup v/Helene Nymark i Haderslev få lavet en permanent makeup på brynene, så de holder sig flotte og velformede hele døgnet rundt - også når du er ude og bade eller til træning. 

Permanente bryn der sikrer et flot resultat

Brynene er ansigtets ramme, og de kan fuldstændig ændre dit ansigtsudtryk. De kan justeres og korrigeres med permanent makeup, så du opnår den bedst mulige form der passer til din ansigtsform, din øjenform og knoglestruktur. 

Er hårene for korte, lyse, asymmetriske eller har du af en årsag mistet hårene, så kan en permanent makeup på brynene kompensere for manglende hår. 
Uanset årsag, så vi i fællesskab finder den helt rette løsning til dig - så du kan få de bryn du drømmer om. Jeg går meget op i at lave bryn der komplimenterer dit ansigt på en smuk naturlig måde. 

Ønsker du at få lavet permanente bryn, så er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. Du kan også kigge forbi klinikken i Haderslev nær Sønderborg og Kolding til en konsultation, hvor vi kan tage en snak om hvilke muligheder du har.  

Book tid i klinikken i Haderslev til powder brows allerede i dag

Så er du velkommen til at kontakte mig og hør mere, eller komme forbi klinikken til en fysisk konsultation. Du kan også finde mere information om permanent makeup her. Jeg tilbyder også permanent makeup på læber og som eyeliner.
Som behandler lægger jeg stor vægt på dialog og tryghed, hvorfor jeg altid afsætter god tid til hver behandling. 

Du kan booke en tid her, og ellers kan du kontakte mig på telefon 28 44 42 67

Book tid til en behandling

Permanent makeup bryn pris

Prisen på at få lavet permanente bryn afhænger af hvad der præcist skal laves. Skal du blot have en opfyldning, eller er det første gang du skal have lavet permanent makeup på brynene, så vil prisen variere. 

Vi tilbyder gratis konsultation, hvor du har mulighed for at tage en snak med mig om dine ønsker og hvor spørgsmål mm. kan besvares. Konsultationen kan enten foregå skriftligt, telefonisk eller ved fremmøde i klinikken i Haderslev. 

Se mere om priser

Hvor længe holder permanente bryn?

Farvens holdbarhed afhænger primært af den enkelte persons hud samt immunforsvar.
De fleste skal have 2-3 behandlinger med 4-12 ugers mellemrum i opstartsfasen, mens andre behøver flere. Det er aldrig til at forudse hvordan huden reagerer, eller hvor mange behandlinger der behøves.

En efterbehandling foretages efter seks uger, da mellem 10 og 25 % af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.
Farven er ekstremt mørk i de første 5-7 dage. Herefter mister farven 40-50 % af dens intensitet.

Aftercare udgør 70 % af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at du lytter til den rådgivning, du får. Hvis ikke kan du miste op til 80 % af dine nydeponerede hairstrokes. Vask af de permanente bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning. Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt.

I gennemsnit forventes en tidsramme for genopfriskning på ca. mellem 10 og 12 måneder. Har du en tendens til fedtet hud, er det ca. efter seks måneder.

Kvalitet og sikkerhed 

Jeg er uddannet ved en af verdens bedste og dygtigste undervisere.
Derudover er jeg registreret hos Sikkerhedsstyrelsen og har gennemført det certificerede hygiejnekursus ved overlæge Jørgen Serup.

Du er derfor garanteret en skræddersyet professionel behandling, hvor kun det bedste er godt nok. Jeg anvender også kun udelukkende professionelle og godkendte materialer og produkter, nøje udvalgt efter kvalitet, sikkerhed og erfaring. Du kan læse mere her. 

Powder brows

Powderbrows er en skyggelægning af brynet, således at der lægges en skygge i den facon, som brynet skal have, bagved de eksisterende hår. I modsætning til, hvad mange måske tror, så kan powderbrows sagtens laves meget naturlig, som en let pudderagtig effekt og kan således, efter heling, fremstå ligeså naturligt som hairstrokes kan. Det afhænger blot af teknik og hvor mange lag farve der deponeres i huden.

Drømmer du om at få lavet flotte permanente bryn?

Så book en tid hos Permanent makeup v/Helene Nymark i Haderslev nær Kolding og Sønderborg. Jeg hjælper dig med at få lavet smukke permanente bryn lige efter dine ønsker, som sidder godt uanset om du træner, svømmer eller lige er stået op. 

Du er også velkommen til at kontakte mig uforpligtende, for at høre mere om mulighederne med permanent make up, eller hvis du ønsker mere information om behandlingen. Jeg kan kontaktes på telefonnummeret 28 44 42 67 eller på mail Permanentmakeupvhelenenymark@outlook.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig. 

Book tid til en behandling