Permanente bryn der sikrer et flot resultat

Brynene er ansigtets ramme, og de kan fuldstændig ændre dit ansigtsudtryk. De kan justeres og korrigeres med permanent makeup, så du opnår den bedst mulige form der passer til din ansigtsform, din øjenform og knoglestruktur. 

Er hårene for korte, lyse, asymmetriske eller har du af en årsag mistet hårene, så kan en permanent makeup på brynene kompensere for manglende hår. 
Uanset årsag, så vi i fællesskab finder den helt rette løsning til dig - så du kan få de bryn du drømmer om. Jeg går meget op i at lave bryn der komplimenterer dit ansigt på en smuk naturlig måde. 

Ønsker du at få lavet permanente bryn, så er du velkommen til at kontakte mig og høre mere. Du kan også kigge forbi klinikken i Haderslev nær Sønderborg og Kolding til en konsultation, hvor vi kan tage en snak om hvilke muligheder du har.  

Kvalitet og sikkerhed

Jeg er uddannet ved en af verdens bedste og dygtigste undervisere.

Derudover er jeg registreret hos Sikkerhedsstyrelsen og har gennemført det certificerede hygiejnekursus ved overlæge Jørgen Serup.

Du er derfor garanteret en professionel behandling, skræddersyet til dig og hvor kun det bedste er godt nok. Jeg anvender også kun udelukkende professionelle og godkendte materialer og produkter, nøje udvalgt efter kvalitet, sikkerhed og erfaring. Du kan læse mere her

Book tid til en behandling her

Hvor længe holder permanente bryn?

Farvens holdbarhed afhænger primært af den enkelte persons hud samt immunforsvar.
De fleste skal have 2-3 behandlinger med 4-12 ugers mellemrum i opstartsfasen, mens andre behøver flere. Det er aldrig til at forudse hvordan huden reagerer, eller hvor mange behandlinger der behøves.

En efterbehandling foretages efter seks uger, da mellem 10 og 25 % af hairstrokes forsvinder efter den første behandling.
Farven er ekstremt mørk i de første 5-7 dage. Herefter mister farven 40-50 % af dens intensitet.

Aftercare udgør 70 % af behandlingens succes. Her er det vigtigt, at du lytter til den rådgivning, du får. Hvis ikke kan du miste op til 80 % af dine nydeponerede hairstrokes. Vask af de permanente bryn og anvendelse af den medfølgende creme er af stor betydning. Overholder du ikke aftercare eller dine efterbehandlinger, vil resultatet fremstå ufærdigt.

I gennemsnit forventes en tidsramme for genopfriskning på ca. mellem 10 og 12 måneder. Har du en tendens til fedtet hud, er det ca. efter seks måneder.

Overvejer du at få permanent makeup på bryn?

Så er du velkommen til at kontakte mig og hør mere, eller komme forbi klinikken til en fysisk konsultation. Du kan også finde mere information om permanent makeup her
Som behandler lægger jeg stor vægt på dialog og tryghed, hvorfor jeg altid afsætter god tid til hver behandling. 

Du kan booke en tid her, og ellers kan du
kontakte mig på telefon 28 44 42 67